Selena Gomez a vorbit deschis despre viața ei sentimentală, în cel mai nou interviu cu vlogger-ul de beauty Nikkie de Jager.

Artista în vârstă de 28 de ani a dezvăluit că toți foștii ei, inclusiv Justin Bieber și The Weeknd, cred că este „nebună”.

„E greu să găsești pe cineva în carantină”, a spus Selena, adăugând apoi că „aceasta nu este o invitație”.

Vorbind despre single-ul ei „Boyfriend”, Selena a declarat „E haios. Pentru că am lansat o piesă care spune că vreau un iubit și lucruri de genul acesta, când de fapt eu sunt fericită singură”.

Artista a continuat: „Toți foștii mei cred că sunt nebună, așa ca nu-mi pasă”.

Selena a început să se întâlnească cu Justin Bieber în 2010. S-au despărțit în 2014. Cei doi s-au certat la Coachella, după ce Selena a aflat că nimeni alta decât Kylie Jenner i-ar fi dat un mesaj iubitului ei.

În 2017, Selena a intrat într-o relație cu The Weeknd  – după ce acesta s-a despărțit de Bella Hadid. Nu au rezistat decât 10 luni, apoi Selena s-a întors la Justin. Povestea de iubire dintre cei doi s-a încheiat definitv în martie 2018, când Bieber s-a îndrăgostit de Hailey Baldwin, cea care i-a devenit apoi și soție.

A urmat o perioadă în care Selena a vorbit despre aceste relații în piesele sale, „Lose You To Love Me” fiind despre Justin, sunt convinși fanii. artistei. De-a lungul anilor, Selena a fost asociată romantic cu Orlando Bloom, dj Zedd, Niall Horan și Samuel Krost.

Acum, Gomez este însă fericită singură, focusându-se pe proiectele ei. Care nu sunt deloc puține.

Artista și-a lansat de propriul brand de cosmetice Rare Beauty.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez) pe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here